Recenzie

Wet Skin

16. července 2017 v 7:01 | Dulce Nika

Opaľovacie krémy, spreje a všetky možné vychytávky tohto typu sú hviezdami posledných týždňov, keď začalo leto a dovolenková sezóna. Na výber ich máme v obchodoch nespočetne veľké množstvo od rôznych foriem cez značky, či výšku SPF.
Ako ste si už zvykli, tak je stále striedam značky a skúšam niečo nové a ani tentokrát to nebolo inak. Zaujala ma značka Piz Buin, o ktorej som doposiaľ nič nevedela, a tak som skúsila ich opaľovaní sprej s SPF 30 a čo moje dojmy? :D

Luxus nemusí byť až taký drahý

14. července 2017 v 7:57 | Dulce Nika
Leto v plnom prúde a ja píšem recenziu na krém na ruky, ktorý som si objednávala na intrák na letný semester, ale aspoň istota, že je poriadne otestovaný... :D

V prvom rade vám predstavím novú značku Grace Cole, ktorá sa na blogu dosiaľ neobjavila a aj ja som ju našla vlastne čistou náhodou a musím sa priznať, že ma zaujala hlavne svojim dizajnom, ktorý pôsobí neskutočne luxusne. Nakoniec som si teda zvolila Boutique Wild Fig & Pink Cedar, čo je zjemňujúci krém na ruky a nechty.

SUN CREAM & LIP BALM SPF30

10. července 2017 v 6:56 | Dulce Nika
Leto v plnom prúde, aj keď nie vždy to tak vyzerá, ale pleť je každopádne stále vystavená slnečnému žiareniu a jediné, čo pre ňu môžeme spraviť, je ju chrániť. Na trhu je milión rôznych možností aké opaľovacie krémy na seba dať, či áno alebo nie. Niekto preferuje čisto kokosový olej, ktorý sám o sebe obsahuje SPF, ale je to úplne minimálne množstvo, cca sa to točí okolo hodnoty 3-5, čo je minimálne ochrana.
Začala som takými "odbornejšími" informáciami, no chcem sa dostať k tomu, že o pleť je dôležité sa starať pravidelne a hlavne to nezanedbávať, lebo koža má pamäť, aj keď sa to na prvý pohľad teraz zdať nemusí, všetko vám vráti o pár rokov.
Prvé, čo je vystavené slnečnému žiareniu nonstop počas celého roka je práve tvár, ktorú neskryjeme úplne ani v zime, ani v lete. Preto u nej by sme toto nemali zanedbať a jedným z pomocníkov by mohol byť aj vodeodolný pleťový krém na opaľovanie s balzamom od Dermacolu.

Happy Nude Year

7. července 2017 v 8:11 | Dulce Nika
Rúže ma v poslednom čase, vlastne od minulého leta riadne chytili, avšak počas semestra sa mi s tým až tak baviť nechce, moje líčenie odbavím špirálou a pomádou, ale cez voľno je to o inom dám si záležať trochu viac a tak som neodolala matnému rúžu v nejakej peknej nude až ružovej farbe v podobe odtieňa 09 Happy Nude Year od Bourjois.

Keď aj ruky môžu byť ako kašmír

1. července 2017 v 7:53 | Dulce Nika
Máme tu leto a s ním aj viac vysušenú pokožku, či už vplyvom slnka alebo vody, či mora. No a tak to netreba zanedbať a hlavne poriadne hydratovať. Ja sama som niekedy lenivá si ruky krémovať, ale na druhej strane sa chcem vyhnúť suchej pokožke, ktorá ma trápila počas zimy, a tak je celkom fajn sa namotivovať nejakým šikovným krémom a s tým súvisí aj dnešný článok o kréme Cashmere od Ziaje.

Pokožka aj oblečenie v suchu!

21. června 2017 v 8:49 | Dulce Nika
Po dlhšej dobe aj recenzia na antiperspirant Invisible Power od FA, ktorý som si zamilovala a ak relatívne často nosíte čierne, či biele oblečenie, poteší aj vás... J

NYX láska

20. června 2017 v 14:01 | Dulce Nika
Leto v plnom prúde a s ním aj šialené a výrazné farby v podobe tieňov, či rúžov. Aspoň u mňa to tak v poslednom čase funguje, až samu seba prekvapujem, hlavne teda rúžmi, lebo s tieňmi sa mi akosi pracovať nechce, ale rúže sú moja nová láska.

Cez školu si ich veľmi nedávam, čo sa týka seminárov a podobne, tam je lepšie byť menej nápadná, ale vo voľnom čase prečo nie? A keď už máme to krásne počasie, tak si ho treba užiť naplno, preto som neodolala ani ja značke NYX, ktorú pozná hádam každá mladá baba.

A tak som si svoju zbierku rozšírila o 2 odtiene z rady High Voltage, a to krásny červený Hollywood (06) a vínový Wine & Dine (02).


Nech je aj opaľovanie BIO

18. června 2017 v 8:21 | Dulce Nika
Leto máme v plnom prúde, veď o chvíľu koniec júna a s tým súvisiace dovolenky alebo minimálne pobyt na slnku. Pokožku by si mali chrániť stále a opaľovacie mlieka/ krémy by nemali byť hlavnou doménou len v letnom období, ale akosi sa dopracovať k neustálemu používaniu týchto ochranných prvkov neviem.


No dnes mám aspoň tip na jedno veľmi šikovné BIO opaľovacie mlieko s SPF 20 od českej značky Topvet.

Čerešničky na nechtoch

17. června 2017 v 18:58 | Dulce Nika
Leto v plnom prúde a s ním chce každá z nás mať krásne nechty v nejakých letných a sýtych farbách. Aspoň u mňa jednoznačne bodujú červená, bordová, či čerešňová. A práve o tej poslednej dnes budem hovoriť.

Po dlhých týždňoch nosenia červenej a bordovej som sa rozhodla spraviť menšiu zmenu, aj keď nie nejakú radikálnu, ale predsa a tak som neodolala laku od značky Manhattan v odtieni 46D, ktorý je práve v peknej čerešňovej až purpurovej farbe.

A keďže doposiaľ bola pre mňa značka Manhattan neznáma, tak vám o nej niečo poviem + dojmy zo samotného laku.

Keď je mydlo v hlavnej úlohe

7. června 2017 v 8:21 | Dulce Nika
Mydlá nejako neriešim, doma sa vždy objaví a ide to akosi mimo mňa, ale pri nákupe ešte z leta som si na tom dala záležať, aby som mala niečo milé na intráku. Stavila som na značku Farmona a ich krásnu radu Tutti Frutti, ktorá je neskutočná výberom, vôňami a prevedením. Nájdete tam všetko možné cez čerešne, višne, mango, kiwi po ríbezle atď. A moje rozhodnutie padlo na mydlo - broskyňa a mango... J
 
 

Reklama


ARCHÍV





-----------------------------------------