Recenzie

Aroma-Perfection Anti-Imperfection Care

12. února 2018 v 17:03
-------------------------------------------------------------------------------

Po dlhšom čase sa konečne ozývam s článok. Posledný mesiac bol dosť hektický kvôli skúškovému, ktoré som len pred pár dňami ukončila úspešne. Voľné dni som si hneď užila s kamarátmi a rodinou a už hneď zajtra sa chystám späť, lebo idem do práce, čo je inak tiež novinka tohto roka 😊

No, ale aby som prešla k téme tohto článku. Bude reč o pleťovej starostlivosti Nuxe Aroma-Perfection Anti-Imperfection Care od Nuxe. Moje dojmy a pojmy nájdete v celom článku.
-------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------

Nivelazione Expert

7. ledna 2018 v 7:53 | Dulce Nika
Spreje do topánok nie sú témou, ktorú by som na blogu riešila nejako často, avšak treba aj to poriešiť. Tieto veci mám v obľube hlavne počas jari a letných mesiacov, keď nosím prevažne balerínky a nohy sa vplyvom toho tepla potia o to viac a povedzme si rovno, po dlhom dni aj pri tej najlepšej hygiene nôžky zapáchajú viac či menej a s nimi aj samotné topánočky. Tak prečo si nepomôcť nejakým dobrým sprejom, ktorý zabráni nielen nepríjemnému zápachu, ale aj baktériam a podobným "spoločníkom" z obuvi?


Takže dnes bude presnejšie reč o Nivelazione Expert od Ideepharm.

Liquid contour

3. ledna 2018 v 9:15
-----------------------------------------------------------------------------

Očné linky sú moja závislosť už niekoľko rokov a stále skúšam nové a nové. Tento mesiac si idem Gabriellu Salvete Liquid contour a jej produkty, s ktorými ako ste si mohli všimnúť som bola zatiaľ maximálne spokojná.

Vždy som si objednávala obyčajné linky, myslím tým to, že neboli vodeodolné, ale keďže kamarátka je maniak na vodeodolné, tak ma celkom namotivovala skúsiť ich.
-----------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------

Oxygen Boost

1. ledna 2018 v 8:33 | Dulce Nika
S novým rokom nová recenzia. Rok 2018 začneme s recenziou na zmatňujúce papieriky od značky Oriflame, ktorá je hádam každému známa. Ešte niekedy dávno som používala papieriky od inej značky, potom som sa k nim opäť nevedela dostať a po možno aj dobrých 2 rokov som objavila tieto od Oriflame a moje pojmy a dojmy nájdete v celom článku... 😊

Matte

28. prosince 2017 v 8:15
--------------------------------------------------------------

Vo vianočnom prevedení článkov budem pokračovať aj dnes. Možno by viac bodli tieto recenzie pred Vianocami, keď ste zháňali darčeky, ale tak akosi nevydalo.

Každopádne korektor je fajn vecička celoročne využiteľná a úprimne som bola milo prekvapená z matného korektora od Gabriella Salvete, ach jaj, ja som prekvapená asi zo všetkého posledné týždne... :D :D

no, ale späť k tomu, čo som bola prekvapená :D ten odtieň mi sadol dokonalo. Ani ho na pleti nie je skoro vôbec vidieť. Mala som už viacero rôznych korektorov, ale na moju svetlú pleť počas zimy mi ešte ani jeden takto nesadol.

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Contouring palette

23. prosince 2017 v 16:26
------------------------------------------------------------------

Konečne Vianoce a oddych :) už ani nepamätám, kedy som mala pár dní po sebe také voľno, že žiadne knihy a len kľud, ísť von, kávička, poflákať sa, piecť, pospať si. Normálne luxus a patrične si to užívam, lebo utorok je tu čo nevidieť a ja môžem opäť sedieť v knihách :(

Ale ako som sľúbila hlavne sebe, chcem sa realizovať na blogu a vypnúť. No a keďže ja, kozmetický maniak, tak dnes bude reč o kontúrovacej paletke od Gabrielle Salvete.

Už strašne dlho do mňa hučí kamarátka, nech si zaobstarám rozjasňovač, či bronzer a ja som to vždy odbila tým, že šak na čo. Ale nakoniec som sa nechala nahovoriť, veď ako inak :D
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------

Sexy Mama

5. prosince 2017 v 20:23

-----------------------------------------------------------

Zajtra máme Mikuláša, ja dnes práve po 2 zápočtoch trochu oddychujem. Zapla som si seriál a rozhodla sa pridať niečo aj tu na blog, kde v poslednej dobe toho veľa nie je. Dnes som sa rozhodla pre tému púdru na pleť. Bude reč o Sexy mama od The Balm, ktorý som si veľmi obľúbila a cestuje so mnou stále hore-dole domov a do Ba.

-----------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------

Vazelína everyday

27. listopadu 2017 v 21:44
---------------------------------------------------------------------------------------
Po dlhšom čase sa opäť ozývam. V prvom rade sa ospravedlňujem za moju neaktivitu na blogu, ale mám teraz toho fakt neskutočne veľa v škole a stále sedím v knihách a keď už mám to voľno, tak radšej si pospím alebo niekam idem von, akoby som opäť sedela pri pc. Verím, že po tomto semestri sa to zmení alebo aj cez Vianoce. Každopádne dúfam, že napriek tomu môj blog neprestanete sledovať. Aspoň na Instagrame som ako tak aktívna, takže môžete kľudne sledovať storky a podobne TU.

Ale poďme k veci. Dnes bude reč o vazelíne na pleť Purol Vaseline. Tým, že už tu máme pomaly december a počasie sa nám od leta dosť výrazne zmenilo. Dnes dokonca aj v BA trošku snežilo, tak pomaly sa nevyhneme aj mrazom a s tým súvisí hlavne starostlivosť o pokožku.


Pri bežných krémoch sa stretávame s tým, že obsahujú ako hlavnú zložku vodu, ktorá vplyvom poklesu teploty pod 0°C zamŕza. To už všetci vieme, len málokto si to spojí aj so samotnými krémami, ktoré si s radosťou natierame na pleť vo viere, že nás príjemne a hlavne účinne ochránia pred mrazmi. Lenže opak je pravdou.
---------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------

OZ Botanics

24. října 2017 v 8:24
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Tento mesiac som zamerala na starostlivosť o vlasy a týmto článkom to zakončím. Vlasy sú v posledných týždňoch dosť často zaťažované skorým vstávaním, a tým mojou lenivosťou s nimi niečo spraviť. Väčšinou to skončí pri cope alebo drdole a občasne pri rozpustených vlasoch.

No stále ich chcem mať pekné a umyté, ale zasa nepreháňať to, takže taký interval 2-krát do týždňa udržiavam už od strednej školy. Ale zasa nie každý šampón spraví s vlasmi to isté. Kedysi som bola verná prevažne jednej značke, no v poslednom čase to dosť mením a celkom mi to vyhovuje. No a inak tomu nebolo ani tentokrát.


Objavila som značku Xpel a ich šampón OZ Botanics, o ktorom dnes bude reč.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Queen for a Day

17. října 2017 v 8:04
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

V predminulom článku som spomínala, že jeseň je už tu a ranné vstávanie, hmla a celkovo to ranné počasie alebo keď sa to tak vezme, tak aj celodenné je podľa nálady. Jeseň síce nemám nejako extra v obľube, ale aj tam sa dá niečo pekné nájsť a hlavne mať pozitívnu náladu, ktorú si chcem udržať čo najdlhšie. No a keďže maličkosti robia veľké noci, tak prečo si nespraviť radosť aj peknými objemnými vlasmi a celkovo učesom.

Na to je skvelou voľbou hlavne prípravok od Tigi s názvom Queen for a Day.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

Reklama


ARCHÍV





-----------------------------------------