Recenzie

Hint of pink

11. srpna 2017 v 7:10 | Dulce Nika
Rúže, rúže, rúže... :D už pomaly obohratá platňa, ale mám pocit, že vás tieto články bavia, takže rada ich píšem a skúšam stále nové a nové značky... :D
Najnovšie som skúsila rúž od značky Manhattan. Možno si pamätáte, že som od tejto značky písala recenziu na lak na nechty v krásnej čerešňovej farbe. Najnovšie ide o rúž Colour Splash v odtieni Hint of Pink.
Dostal ma na prvý pohľad svojou krásnou farbou na nete. No a ako to dopadlo v realite?

Frat Boy

5. srpna 2017 v 8:04 | Dulce Nika
Lícenky mám veľmi rada a už dobré dva roky ich s obľubou používam a čo čert nechcel, tak jedno moja pekná marhuľková farba pomaly dochádzala a tak som potrebovala nájsť niečo nové. A pri výbere som neodolala značke the Balm, ktorú už dlhšie sledujem a je to fakt bomba. Už na prvý pohľad vás ich produkty chytia za srdce minimálne svojim vzhľadom... 😊
Ja som si nakoniec vybrala FratBoy Shadow & Blush.

Peeling aj cez leto

1. srpna 2017 v 8:07 | Dulce Nika
Väčšina ľudí peeling cez leto vylúči zo starostlivosti o pleť. Ja som nebola iná. Hlavným dôvodom bolo, že som nechcela prísť o pekné opálenie a peelingom by som ho mierne znížila. Ale nakoniec som došla k záveru, že aj cez leto sa potrebujem zbaviť odumretých čiastočiek na pleti a celkovo ju prebrať k životu a oživiť. Teraz to už neriešim a peeling používam pravidelne každý týždeň. Mojou topkou je pleťový peeling Intensive Care od Ryor. Prečo to má viacero benefitov?

Random 7.3.

25. července 2017 v 21:08 | Dulce Nika

All that glitters

21. července 2017 v 7:16 | Dulce Nika
O balistikách tu už dávnejšie nebola reč a tak by nebolo na škodu dať nejaký tip napríklad od Bomb Cosmetics - All that glitters.


Balistiky som si obľúbila už dávnejšie a nedám na ne dopustiť, lebo kúpeľ je najlepší relax a tieto malé vecičky dodajú energiu nielen vám, ale aj pokožke, pretože sú obohatené o veľké množstvo rôznych olejov, extraktov, ktoré dodajú všetko potrebné.

Wet Skin

16. července 2017 v 7:01 | Dulce Nika

Opaľovacie krémy, spreje a všetky možné vychytávky tohto typu sú hviezdami posledných týždňov, keď začalo leto a dovolenková sezóna. Na výber ich máme v obchodoch nespočetne veľké množstvo od rôznych foriem cez značky, či výšku SPF.
Ako ste si už zvykli, tak je stále striedam značky a skúšam niečo nové a ani tentokrát to nebolo inak. Zaujala ma značka Piz Buin, o ktorej som doposiaľ nič nevedela, a tak som skúsila ich opaľovaní sprej s SPF 30 a čo moje dojmy? :D

Luxus nemusí byť až taký drahý

14. července 2017 v 7:57 | Dulce Nika
Leto v plnom prúde a ja píšem recenziu na krém na ruky, ktorý som si objednávala na intrák na letný semester, ale aspoň istota, že je poriadne otestovaný... :D

V prvom rade vám predstavím novú značku Grace Cole, ktorá sa na blogu dosiaľ neobjavila a aj ja som ju našla vlastne čistou náhodou a musím sa priznať, že ma zaujala hlavne svojim dizajnom, ktorý pôsobí neskutočne luxusne. Nakoniec som si teda zvolila Boutique Wild Fig & Pink Cedar, čo je zjemňujúci krém na ruky a nechty.

SUN CREAM & LIP BALM SPF30

10. července 2017 v 6:56 | Dulce Nika
Leto v plnom prúde, aj keď nie vždy to tak vyzerá, ale pleť je každopádne stále vystavená slnečnému žiareniu a jediné, čo pre ňu môžeme spraviť, je ju chrániť. Na trhu je milión rôznych možností aké opaľovacie krémy na seba dať, či áno alebo nie. Niekto preferuje čisto kokosový olej, ktorý sám o sebe obsahuje SPF, ale je to úplne minimálne množstvo, cca sa to točí okolo hodnoty 3-5, čo je minimálne ochrana.
Začala som takými "odbornejšími" informáciami, no chcem sa dostať k tomu, že o pleť je dôležité sa starať pravidelne a hlavne to nezanedbávať, lebo koža má pamäť, aj keď sa to na prvý pohľad teraz zdať nemusí, všetko vám vráti o pár rokov.
Prvé, čo je vystavené slnečnému žiareniu nonstop počas celého roka je práve tvár, ktorú neskryjeme úplne ani v zime, ani v lete. Preto u nej by sme toto nemali zanedbať a jedným z pomocníkov by mohol byť aj vodeodolný pleťový krém na opaľovanie s balzamom od Dermacolu.

Happy Nude Year

7. července 2017 v 8:11 | Dulce Nika
Rúže ma v poslednom čase, vlastne od minulého leta riadne chytili, avšak počas semestra sa mi s tým až tak baviť nechce, moje líčenie odbavím špirálou a pomádou, ale cez voľno je to o inom dám si záležať trochu viac a tak som neodolala matnému rúžu v nejakej peknej nude až ružovej farbe v podobe odtieňa 09 Happy Nude Year od Bourjois.

Keď aj ruky môžu byť ako kašmír

1. července 2017 v 7:53 | Dulce Nika
Máme tu leto a s ním aj viac vysušenú pokožku, či už vplyvom slnka alebo vody, či mora. No a tak to netreba zanedbať a hlavne poriadne hydratovať. Ja sama som niekedy lenivá si ruky krémovať, ale na druhej strane sa chcem vyhnúť suchej pokožke, ktorá ma trápila počas zimy, a tak je celkom fajn sa namotivovať nejakým šikovným krémom a s tým súvisí aj dnešný článok o kréme Cashmere od Ziaje.

 
 

Reklama


ARCHÍV





-----------------------------------------