Recenzie

#prsakoule

29. listopadu 2018 v 17:37
-----------------------------------------

Čo môže byť lepšie ako sobota ráno, kedy ťa zobudí kuriér s tým, že ti o chvíľu donesie balíček, o ktorom nemáš ani tušenie?

Zrazu sa spamätávaš, že však je víkend. A čo ti má prísť, veď si výnimočne nič neobjednávala. A v tom skvelé prekvapenie od Elnina.sk.

Okrem krásne voňavej časti plnej kozmetiky má celá táto sada aj hlbíš zmysel, okrem toho, že Elnino oslavuje svoje 15. narodeniny. A to ten, že je podstatné sa o seba starať, a to nielen o vonkajší vzhľad, ale dbať aj na svoje zdravie. Nehovoria o samovyšetrení u žien, a rovnako aj u mužov.

#prsakoule to je heslo a hashtag tejto kampane. Mohli ste aj v posledných dňoch zaregistrovať na internete kampaň November = Movember, ktorá rieši túto problematiku.

-----------------------------------------

-----------------------------------------

Sally Hansen

28. října 2018 v 11:25

-----------------------------------

Po dlhšej dobe sa opäť ozývam. Posledné týždne som tu nebola skoro vôbec. Nebudem tu písať, že by som nemala čas, síce ho nebolo málo, ale kebyže veľmi chcem tak, by to šlo. No, udialo sa toho veľmi veľa za posledné dva mesiace a život sa mi značne zmenil, ale o tom možno niekedy inokedy. Čo sa blogu týka, mala som chvíle, kedy som reálne rozmýšľala, že s tým úplne skončím, ale na druhej strane sú to roky, ktoré som do toho dala a v konečnom dôsledku by mi to tu aj chýbalo, lebo mám aj chvíle, kedy tu chcem niečím prispieť, aj keď to už nie je na pravidelnej báze a som rada, že aj napriek tomu tu chodíte.
-----------------------------------
---------------------------
Ale aby to nebolo len o mojich myšlienkových pochodoch, tak dnešný článok som sa rozhodla venovať lakom na nechty od Sally Hansen, ktoré testujem už od septembra a keď práve pozerám na dátum a je tam 28.10., tak mi je až blbo, že všetky tieto veci posúvam na druhú koľaj.

No, ale poďme k veci. O mne už dobre viete, že posledné dva roky si idem laky na nechty výhradne červené až bordové odtiene, občasne niečo nude. A tak aj výber lakov bol celkom easy, aj keď v konečnom dôsledku si vybrať ten správny odtieň, to už až také easy nebolo, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať.

Všetky laky sú z rady Miracle gel a sú dvojkrokové. Čiže bude to len fakticky o farbách, ako mi sadli a aj o samotnom nadlaku.
-----------------------------------

Strawberry

14. srpna 2018 v 7:24
-----------------------------------------------------------------

August mal byť zameraný na vlasy, ale aby to nebolo len také jednosmerné, tak som sa rozhodla aj pre článok venovaný balzamu na pery Strawberry od Xpel-u.


O tom, že mám slabosť na rúže viete. Lenže poslednú dobu som začala mať veľmi suché pery, a tak som si s rúžmi dala na chvíľu pauzu a používala výhradne balzamy, aby sa pery zregenerovali a získali tú stratenú hydratáciu.

Lebo vlastne celé moje staranie skončilo pri tom, že som si ráno naniesla dlhotrvajúci rúž a dala ho dole večer a medzi tým žiadna starostlivosť, takže sa ani nedivím, že to tak dopadlo, ako to dopadlo.
-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

Conditioners

10. srpna 2018 v 8:52
---------------------------------------------------------
Ľudkoviaaaa!!!

Dnes pokračujeme vo vlasovom augustovom špeciále. Konkrétne bude reč o kondicionéroch značky Xpel z rady OZ Botanics Major Moisture a Serious Volume.

V minulom článku som vám písala o šampóne z tej istej značky a bola som s ním veľmi spokojná a dnes pokročíme v starostlivosti... 😊
---------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------

Biotin & Collagen Shampoo +Major Moisture

5. srpna 2018 v 15:40
-----------------------------------------------------
Moja realizácia na blogu počas leta je dosť na bode mrazu. Avšak napriek tomu, aj keď to tak možno nevyzerá, tak produkty starostlivo testujem, aby som vám priniesla nejaké novinky a tipy.

August sa bude niesť v znení starostlivosti o vlasy. Predsa len je tu obdobie dovoleniek a kopu času trávime von. Nehovoriac o kombinácii vody a slnka na vlasy, ktorá je pre ne doooosť zlá a vlasy si to značne odskáču.


A práve z tohto dôvodu som sa rozhodla pre tipy na "kombá" šampónov a kondicionérov, nakoľko iné veci ani ja sama na vlasy nepoužívam a niekedy stačí fakt úplné minimum.

A dnes bude reč o dvoch z nich, a to Biotin & Collagen Shampoo a Major Moisture od Xpel.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------

Highlighting Palette

30. června 2018 v 8:07
------------------------------------------------------------


Pred nejakým trištvrte rokom som písala recenziu na kontúrovaciu paletku od Gabriella Salvete. Od tej doby som kontúrovaniu podľahla a baví ma to čím ďalej, tým viac. Zasa nepreháňam to, ale väčšinou sa s tým vyhrám, nech to vyzerá prirodzene, za čím čiastočne stojí aj kamarátka, druhý kozmetický maniak, ktorej inak instagram s kozmetickou nájdete TU.

No, avšak, aby som neodbočila úplne od témy, tak dnes bude reč o paletke výhradne s rozjasňovačmi v zlatej, fialovej a jemnej hnedej farbe Highlighting Palette.


Keď som túto paletku videla prvýkrát, tak som bola happy ako malé dieťa na Vianoce, lebo však pre mňa to aj Vianoce boli, keď sa to tak vezme. A ako som s ňou spokojná, zistíte v celom článku... 😊
------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------

Lip Balm Scrub

27. června 2018 v 8:46
--------------------------------------------------

Scruby na pery sú v poslednej dobe celkom obľúbené, no nájsť nejaký šikovný za dobrú cenu bolo celkom ťažké, no nie nemožné.


Nakoniec sa podarilo, a to Lip Balm Scrub od značky Gabriella Salvete. Od tejto značky som už mala mnoho produktov a veľa ich ešte bude v blízkej dobe, vďaka spolupráci s e-shopom elnino.sk.
--------------------------------------------------

--------------------------------------------------

Super Liner Ultra Precision

23. června 2018 v 13:34
---------------------------------------------------

Očné linky sú mojou súčasťou už niekoľko rokov a neviem, a ani sa ich nechcem vzdať. Jedinou mojou podmienkou pri výbere však je, aby bola tekutá. Akosi ani po rokoch som neprišla na chuť linkám v pere, či fixke, nehovoriac o gélových.
Preto aj v tomto prípade môj výber skončil na Super Liner Ultra Precision od L´Oréal Paris.
---------------------------------------------------

---------------------------------------------------

Visible Difference Refining Moisture Cream Complex

11. června 2018 v 17:41
---------------------------------------------------

Zdravím, ľudkovia!

Po trošku dlhšom čase sa opäť hlásim na blogu. Konečne mám po semestri a už aj úspešne po skúškovom, tak mám v pláne sa blogu venovať vo väčšej miere, aj keď som mám brigádky, no budem sa to snažiť nejako skĺbiť, lebo mi to písanie už riadne chýba. Takto dlho som tuším na blogu ani nikdy nebola. Je mi to až divné, že ani fotky na insta nedávam nejako extra, ani nič.
---------------------------------------------------
---------------------------------------------------

Black Mask

30. března 2018 v 18:31
---------------------------------------------------------
Po dlhšom čase sa opäť ozývam s recenziou. Tentokrát pre zmenu bude reč o dlho ospevovanej čiernej maske Pilaten, ktorú ste už isto zaregistrovali na internete nielen raz.


Po dlhom čase som sa odhodlala ju vyskúšať aj ja a bola som milo prekvapená, čo samotná maska s pleťou spraví aj keď nie v úplne tom zmysle čo by všetci očakávali.

No viac nájdete v celom článku.
---------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------
 
 

Reklama


ARCHÍV





-----------------------------------------